دولت ترامپ چین را تحت فشار قرار داده است تا مازاد تجاری با ایالات متحده را ۱۰۰ میلیارد دلار کاهش دهد.
به گزارش رویترز، سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد: دولت ترامپ در حال فشار آوردن بر چین است تا مازاد تجاری خود با آمریکا را ۱۰۰ میلیارد دلار کاهش دهد.
بر اساس این گزارش دونالد ترامپ هفته گذشته با انتشار توئیتی از چین خواسته بود تا یک میلیارد دلار از مازاد تجاری با آمریکا را کاهش دهد ولی سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده است که منظور ترامپ ۱۰۰ میلیارد دلار بوده است.
کسری تجاری آمریکا با چین در سال ۲۰۱۷ میلادی به بیش از ۳۷۵ میلیارد دلار رسیده است که این رقم معادل دو سوم کل کسری تجاری ۵۶۶ میلیارد دلاری آمریکا است.
البته سخنگوی کاخ سفید به این مساله اشاره نکرده است که چین چگونه باید مازاد تجاری خود با آمریکا را کاهش دهد، آیا از طریق افزایش واردات کالاهای آمریکایی یا اصلاح سیاست های صنعتی اش و قطع پرداخت یارانه به شرکت های دولتی.
این در شرایطی است که دولت ترامپ ظاهرا قصد دارد تعرفه ای به ارزش ۶۰ میلیارد دلار علیه واردات کالاهای چینی اعمال کند.
ترامپ به تازگی تصمیم گرفته است تا تعرفه ۲۵ درصدی علیه واردات فولاد و تعرفه ۱۰ درصدی علیه واردات آلومینیوم وضع کند.