تازه ترین نظرسنجی از اقتصاددانان نشان می دهد که تعرفه های وارداتی ترامپ بیشتر به ضرر اقتصاد آمریکا خواهد بود تا به نفع آن.
به گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی در این نظرسنجی پیش بینی کردند که فدرال رزرو آمریکا بیشتر از آن چیزی که قبلا تصور می شد، نرخ بهره را در سال ۲۰۱۸ افزایش خواهد داد.
بر اساس این گزارش ، اقتصاددانان اعلام کردند که تعرفه های تجاری دولت ترامپ بیشتر به ضرر اقتصاد آمریکا خواهد بود.
هر ۱۰۴ کارشناس اقتصادی که در نظرسنجی شرکت کرده اند پیش بینی می کنند که فدرال رزرو بیشتر از ۳ بار نرخ بهره را در سال ۲۰۱۸ افزایش خواهد داد.
بیش از ۹۰ درصد کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده اند که تعرفه های آمریکا موجب آغاز یک جنگ تجاری تمام عیار خواهد شد.
بیش از ۸۰ درصد کارشناسان اقتصادی نیز اعلام کردند که تعرفه های تجاری ترامپ بیشتر به ضرر اقتصاد آمریکا خواهد بود تا به ضرر آن.
پیش بینی می شود که نرخ تورم آمریکا تا سه ماه سوم امسال به مرز ۲ درصد یعنی هدف مورد نظر فدرال رزرو خواهد رسید. نرخ تورم آمریکا نیز امسال به ۱٫۸ درصد و سال آینده به ۲٫۱ درصد می رسد.